Ervaringen van klanten!

"Zoekende naar warmte panelen van Redwell hebben we een bezoek gebracht aan de showroom van Verwarmwijzer in Lisse. We zijn daar super vriendelijk ontvangen, goed geholpen en geadviseerd door Marja. De panelen zijn besteld, deze werden snel geleverd en door Hans netjes en vakkundig geplaatst. De facturering verloopt makkelijk naar grote tevredenheid. 

Al met al zijn wij meer dan tevreden over Verwarmwijzer in Lisse!" 


Willem en Ingrid Nieuw Vennep


"Wij hebben uitstekende ervaring met Warmtewijzer, bij de aankoop van een plafond Redwell infrarood paneel.

Snelle levering en een professionele montage.

Marja en Hans hebben veel productkennis en zijn service en oplossingsgericht.

Klanttevredenheid staat bij hun hoog in het vaandel.


Van ons krijgt Warmtewijzer 5 van de 5 sterren."


Roy en Willeke Lubbers


"Goede uitleg, zodat wij een goede beslissing konden nemen. Het plaatsen werd zeer professioneel geplaatst en vooral de nazorg werd vriendelijk en uiterst zorgvuldig gedaan.

Wij zijn erg blij met het infrarood paneel, vanwege de lekkere warmte die ervan afstraalt. Het is "het zonnetje" in huis."


Wassenaar


"Onze ervaring met Verwarmwijzer was erg goed! Na snelle en duidelijke communicatie via email en telefoon volgde ons bezoek aan hun knusse en makkelijk bereikbare kantoor in Lisse voor persoonlijk advies. Tijdens het bezoek werd uitleg gegeven over de werking en mogelijkheden van IR panelen in onze situatie en dat was zeer verhelderend. Marja is vakkundig, legt alles goed uit en doet dat bovendien op persoonlijke en rustige manier. Ze denkt goed mee, luistert goed naar de wensen en geen vraag is teveel en dat alles in een prettige setting. Verwarmwijzer levert uit de vele verschillende merken de echte a-merken en voeren, indien gewenst, ook de installatie uit.

Hoewel wij zelf installeerden werd een technische vraag via email na de levering door haar man Hans bijna direct beantwoord.

Kortom: het was een zeer goed ervaring en dus zeker een aanrader. Bedankt Marja en Hans!"


Kerstin & Tonny

Amsterdam


"Super dank.

Wil nogmaals even zeggen dat we ontzettend blij met jullie zijn, van begin tot eind een perfecte communicatie, kon niet beter gewoon. En de badkamer is heerlijk warm nu. Score klanttevredenheid op alles een dikke vette 10! Bedankt!"


Bianca, Amsterdam


"De installatie van de infrarood verwarming op mijn thuis werkplek verliep vlot en volgens afspraak.
De bediening van de thermostaat is niet moeilijk en er werd goede uitleg gegeven. Na afloop van de werkzaamheden werd alles schoon opgeleverd.
Kortom er is goed werk geleverd en afspraken zijn keurig nagekomen
"

Pieter Dijkstra uit Haarlem
Some person - Company BV