Infrarood paneel staal

Stalen(metalen) panelen

Deze infraroodpanelen kunnen zowel aan het plafond, als aan de wand bevestigd worden. Ze worden standaard geleverd in de kleur RAL 9016, maar kunnen op aanvraag in elke gewenste kleur geleverd worden.

Ook is het mogelijk om deze panelen te voorzien van elke gewenste afbeelding.

Ze zijn leverbaar in verschillende wattages (van 250 watt tot 1600 watt), afhankelijk van uw wensen en de ruimte waarin het paneel geplaatst moet worden. Wij kunnen samen met u de ruimte bekijken en u adviseren over het juiste vermogen en de juiste afmeting.

De stalen infrarood panelen zijn ook geschikt voor in de badkamer en natuurlijk hebben ze de benodigde veiligheidskeurmerken.

Aangezien wij alleen werken met leveranciers van A merken binnen Europa zijn de lijnen kort en alle panelen zijn volledig getest en gekeurd.

Wilt u de panelen voelen en zien? Kom dan bij ons langs!

Zwart glazen infraroodpaneel

Glazen infrarood panelen

Met een glazen infrarood paneel haalt u een stijlvol object in huis. Het oppervlak van deze panelen bestaat uit hittebestendig ESG veiligheidsglas.

De panelen zijn frameloos en leverbaar in diverse afmetingen en wattages.

Het glas is leverbaar in verschillende designs en structuren in zwart of wit. De structuren, zoals bijvoorbeeld groeven, worden in het glas gefreesd en daarna gepolijst. U kunt ook kiezen voor een strak glad of gesatineerd oppervlak.

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een afbeelding op uw glazen infrarood paneel.

Deze panelen zijn ook geschikt voor in de badkamer.

Spiegel infrarood paneel

Spiegel infrarood panelen

De infrarood spiegel verwarming kan in principe overal worden geplaatst maar wordt het meest gebruikt in badkamers vanwege het bijkomende gunstige effect dat de spiegel niet beslaat. Twee vliegen in één klap, u heeft verwarming en een spiegel in één.

De spiegels zijn leverbaar in verschillende formaten en wattages, ook een ronde spiegel is mogelijk.

Ook in een vaak koude hal zal deze infrarood spiegel niet misstaan. De vervanging van uw huidige spiegel in hal of badkamer is vrij simpel te realiseren omdat er vaak al een stroompunt aanwezig is in de buurt van een spiegel.

Infrarood spiegels met geïntegreerde verlichting leveren wij niet omdat de led-verlichting niet goed tegen warmte kan en daardoor dus veel minder lang mee zal gaan dan het verwarmings paneel zelf. Wel kunt u zelf een ledstrip achter de spiegel plaatsen of ons vragen om dat voor u te doen.

Wilt u meer weten of de panelen voelen en zien? Kom dan bij ons langs.

Infrarood paneel met afbeelding

Infrarood paneel met afbeelding

Een infrarood paneel met afbeelding is leverbaar als glazen paneel of metalen paneel.

U kunt kiezen uit standaard afbeeldingen of een eigen afbeelding kiezen. Er zijn verschillende formaten en wattages beschikbaar en ook zijn deze infrarood panelen te leveren met een lijst zodat het een schilderij lijkt.

De warmteverdeling van een infrarood paneel aan de wand is anders dan de warmteverdeling van een infrarood paneel aan het plafond, maar één ding is zeker, u haalt hiermee een warm kunstwerk en stijlvol verwarmings element in huis.

Denk aan toepassingen in de slaapkamer, hal, woonkamer of eigenlijk overal waar u wat extra stijlvolle warmte kan gebruiken.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

handdoekdroger infrarood

Infrarood Handdoekdroger

Deze infrarood handdoekdroger is ideaal in uw badkamer vanwege de dubbele functie: verwarming en handdoekdroger in één.
Er zijn 2 schakelmogelijkheden: met een aan/uit schakelaar waarna het infrarood paneel 4 uur aan blijft of met een thermostaat zodat u zelf kunt regelen wanneer het paneel aan gaat en hoe warm het moet worden.

Het Infrarood paneel is leverbaar in verschillende formaten en wattages en ook in verschillende designs. Het is een glazen paneel, dat ook als spiegel kan worden geleverd.

De handdoekbeugels zijn van RVS en leverbaar in rond of rechthoekig.

Afhankelijk van de leverancier zijn de handdoekdrogers ook te leveren op een paneel met afbeelding naar eigen keuze.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met mij op!

Speciale infraroodpanelen

Overige infraroodpanelen

In ons assortiment hebben we meer infraroodpanelen die niet onder één noemer te vangen zijn.

Denkt u dan bijvoorbeeld aan een bol of diskus die speciaal voor hogere ruimtes geschikt zijn zoals in een loft of hoge plafonds in een jaren 30 woning.

Er zijn ook mobiele infrarood verwarmingen die je op elke gewenste plek in het stopcontact kunt steken en er is verwarming.

Of bijvoorbeeld infrarood verwarmingen met verlichting erin voor boven een bureau of tafel, of geïntegreerde infrarood panelen in een systeem plafond, of een infrarood krijtbord voor bijvoorbeeld in de keuken.

Kortom, voor elk wat wils en voor elke situatie is er wel een infrarood verwarmingspaneel beschikbaar.

Draadloze thermostaat

Thermostaten en ontvangers

Er zijn meerdere manieren om de infraroodpanelen aan te sturen. De meest simpele manier is de stekker in het stopcontact steken en het paneel is aan.

Dan wordt het infrarood paneel eigenlijk gebruikt als een straalkachel en voor sommige situaties kan dat prima werken.

In de meeste gevallen werken we met een draadloze ontvanger en een thermostaat. De ontvanger bij het paneel zorgt voor de aansturing van de thermostaat.

Voor elk paneel is een ontvanger nodig en met 1 thermostaat kunnen meerdere infraroodpanelen worden aangestuurd.

Het systeem is uit te breiden met een acces point zodat u met een app de thermostaat kunt bedienen en instellen.

Door te luisteren naar uw wensen kunnen we samen met u een pakket samen stellen.