Wat mag u van ons verwachten?

Convector tegenover infrarood

Advies op maat

U bent hier terecht gekomen omdat u op zoek bent of nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van het nieuwe verwarmen. Nederland moet massaal van het gas af of in ieder geval minder gas gaan gebruiken. Zeker nu de gasprijzen de pan uitrijzen is het interessant om te kijken naar een alternatief.

Maar wat kiest u dan? De wereld van de elektrische verwarming is groot en hoe maakt u dan de juiste keuze? Kiest u voor een warmtepomp of elektrische vloerverwarming? De nadelen hierbij zijn dat het lang duurt voordat de ruimte uiteindelijk warm is, waardoor u meer energie verbruikt dan nodig is.

Kiest u voor infrarood verwarming dan haalt u iets in huis wat direct aangenaam verwarmt, makkelijk te installeren is en ook vriendelijk voor uw portemonnee. Want niets is te vergelijken met de directe straling van een infrarood paneel behalve de warmte van de zon.

Aangezien de markt van de infrarood verwarming inmiddels behoorlijk aan het groeien is en er enorm veel aanbieders zijn, hebben wij een bewuste keuze gemaakt om te werken met A-leveranciers uit Europa (dus geen Chinese producten). Waardoor we top-kwaliteit kunnen bieden en een goede garantie.

Wij verkopen dan ook uitsluitend infrarood panelen op basis van een goed advies. Want het is toch zonde als u zomaar een infrarood paneel aanschaft wat niet voldoet aan de verwachting omdat de ruimte te groot is voor het paneel of het wattage te laag........?

Daarom gaan we graag het gesprek met u aan om in kaart te brengen voor welke situatie u op zoek bent. Dit kan in een persoonlijk gesprek maar ook telefonisch of op locatie.

U krijgt dan een offerte op maat.

Installatie van de panelen

U kunt de panelen zelf installeren m.b.v. de bijgevoegde mal en beugels. En als u een stroompunt heeft aan het plafond of eenvoudigweg een wandpaneel in de buurt van een stopcontact is het allemaal vrij eenvoudig.

Maar heeft u hulp nodig of moet er stroom worden aangelegd of moet er in een wand of plafond worden gefreesd om de bedrading weg te werken dan kunt u ook gebruik maken van de diensten van HN-Onderhoudsbedrijf.

Hieronder ziet u hoe dat in zijn werk gaat.

ophangen handdoekdroger Lisse
met de laser en de mal wordt de juiste plek bepaalt
Stroompunt infraroodverwarming Lisse

de stroom wordt in deze badkamer bij het bubbelbad vandaan gehaald

Handdoekdroger wit
eindresultaat van de installatie van de infrarood handdoekdroger

Wilt u meer weten over onze panelen, advies of prijzen?